Paragonalkusz.hu

Dokumentumok

KGFB évfordulós felmondás

A KGFB évfordulós felmondásához az alábbi dokumentumot a biztosítási évfordulója előtt legkésőbb 30 nappal meg kell kapni biztosítójának. Amennyiben nekünk küldi el akkor kérjük, hogy 35 nappal az évforduló előtt megkapjuk, hogy legyen idő kollégáinknak továbbítania a biztosító felé.

• KGFB évfordulós felmondás letöltése

CASCO évfordulós felmondás

A CASCO évfordulós felmondásához az alábbi dokumentumot a biztosítási évfordulója előtt legkésőbb 30 nappal meg kell kapni biztosítójának. Amennyiben nekünk küldi el akkor kérjük, hogy 35 nappal az évforduló előtt megkapjuk, hogy legyen idő kollégáinknak továbbítania a biztosító felé.

• CASCO évfordulós felmondás letöltése

Alkusz váltás

Amennyiben nincs megelégedve a jelenlegi alkuszával akkor kérjük, hogy az alábbi dokumentumokat töltse ki 3 példányban és juttassa el nekünk postán. Így a szerződése kezelését a jövőben a Paragon-Alkusz ZRt. fogja végezni. Így minden előnyünket kihasználhatja amit más alkuszoknál nem biztos, hogy igénybe tud venni.

• Megbízási szerződés

• Átörökítési kérelem

Panaszkezelési szabályzat

A Paragon-Alkusz ZRt. panaszkezelési szabályzata.

• Panaszkezelési szabályzat

Adatvédelmi tájékoztató

A Paragon-Alkusz ZRt. adatvédelmi tájékoztatója.

Adatvédelmi tájékoztató

kérdéseivel kapcsolatban hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat:
06-1-401-3100

Facebook

FBAMSZ Minősített alkusz - Gyémánt fokozat Mint biztosítási alkusz, az ügyfelek megbízása alapján, a legjobb tudásunk szerint képviseljük ügyfeleink érdekeit a biztosító társaságoknál.

A mögöttünk lévő több mint 20 éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy ügyfeleinknek magas színvonalon, a szakma szabálya szerinti szolgáltatást nyújtsuk. Az ügyfél elégedettség kiemelten fontos cégünk életében, a kialakult bizalmi kapcsolat.

Fő profilunk a gépjármű biztosítás, amit oldalunkon online is megköthet, de partnerhálózatunk és központi ügyfélszolgálatunkon keresztül személyes tanácsadással és biztosításkötéssel is állunk rendelkezésére.

Az oldalon kötött kötelező biztosítási szerződésekre teljes körű árgaranciát nyújtunk.

Az összes szolgáltatásunk díjmentes.