Paragonalkusz.hu

RÓLUNK

A PARAGON-Alkusz Zrt. 1996 óta végez biztosításközvetítői tevékenységet, mint független biztosítási alkusz. Rendelkezünk a szükséges hatósági engedélyekkel és törvényi feltételekkel. A hosszú évek során nagyon komoly tapasztalatra, és szakmai háttérre tettünk szert, melyet a minden napokban kamatoztatunk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Felügyeleti hatóság: Magyar Nemzeti Bank
Felügyeleti engedély szám: 37/1996
Felelősség biztosítónk: Allianz Hungária ZRt.
Felelősség biztosításunk kötvényszáma: 324346908

Alkuszi tevékenységünk keretében képesek vagyunk arra, hogy az ügyfelek igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva, a legelőnyösebb biztosítási módozatot és formát tudjuk ajánlani. Országos hálózatunk a partner gépjármű kereskedésekre épül. Az együttműködő partner gépjármű kereskedéseink száma eléri a 160-at. 

Teljesítményünk alapján cégünk a legnagyobb - gépjármű kereskedések kiszolgálására szakosodott- biztosítási alkuszok egyike Magyarországon. Ugyanakkor készek vagyunk az ügyfeleink egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva a legjobb biztosítási módozatot megtalálni mindenkinek, aki megtisztel minket a bizalmával. 

A díjak összehasonlítására, lehetőséget biztosítunk honlapunkon, vagy személyesen valamelyik partner autó-kereskedésünkben, és egyéb szerződött partnereinknél.

Mivel nyújt többet a mi on-line oldalunk?

Ön kihasználhatja az on-line kalkulátor minden előnyét, és könnyen tájékozódhat az aktuális díjakról. 

Szerződésállományunk nagysága megköveteli, hogy a legkorszerűbb informatikai háttérrel rendelkezzünk: adatbázisaink kezelésére speciális szoftvert használunk, és természetesen kiemelt figyelmet fordítunk az adatok védelmére. Ennek részleteit a hatályos adatvédelmi szabályzatban olvashatja.

Kapcsolatban állunk valamennyi, Magyarországon jelenleg gépjármű biztosítást végző biztosítóval.

Üzleti filozófiánk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk a biztosítások területén. Szolgáltatásunkat teljes körűen, a szakmai elvárásoknak maximálisan megfelelve végezzük az ügyfelek megelégedésére. Ügyfeleink, és partnereink számára ügyfélszolgálatot tartunk fenn, melynek segítségével a díjfizetési problémáktól, a kárrendezési tanácsadásig állunk rendelkezésre. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szabályzataink

MNB működési engedélyünket ezen a linken ellenőrizheti!

Adatvédelmi tisztségviselő

Madarassy Ügyvédi Iroda
www.madarassy-legal.com
Tel/Fax: +36 1 786 2003
Mobil: +36 30 441 0256
E-mail: office@madarassy-legal.com
1117 Budapest, Váli u. 4. IV. em. 2.

kérdéseivel kapcsolatban hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat:
06-1-401-3100

Facebook

FBAMSZ Minősített alkusz - Gyémánt fokozat Mint biztosítási alkusz, az ügyfelek megbízása alapján, a legjobb tudásunk szerint képviseljük ügyfeleink érdekeit a biztosító társaságoknál.

A mögöttünk lévő több mint 20 éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy ügyfeleinknek magas színvonalon, a szakma szabálya szerinti szolgáltatást nyújtsuk. Az ügyfél elégedettség kiemelten fontos cégünk életében, a kialakult bizalmi kapcsolat.

Fő profilunk a gépjármű biztosítás, amit oldalunkon online is megköthet, de partnerhálózatunk és központi ügyfélszolgálatunkon keresztül személyes tanácsadással és biztosításkötéssel is állunk rendelkezésére.

Az oldalon kötött kötelező biztosítási szerződésekre teljes körű árgaranciát nyújtunk.

Az összes szolgáltatásunk díjmentes.