Paragonalkusz.hu

Ügyfél tájékoztató

Cég elnevezése: PARAGON-ALKUSZ Biztosításközvetítő Zártkörűen működő Részvénytársaság
Cég rövidített elnevezése: PARAGON-ALKUSZ Zrt.
Székhely: 1163 Budapest, Hősök fasora 50.
Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank
Hatósági engedélyszám: 37/1996
Felelősség biztosítónk: Allianz Hungária Zrt.
Felelősség biztosításunk kötvényszáma: 324346908
Cégjegyzékszám: 01-10-045975
Adószám: 14276862-1-42

Működésünkkel kapcsolatos nyilatkozatok:

A PARAGON-ALKUSZ Zrt. kijelenti, hogy a Biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bit.) szerinti, az Ügyfél megbízásából eljáró független biztosításközvetítőként – alkuszként – végzi a tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) felügyelete alatt. A biztosításközvetítőkről vezetett felügyeleti nyilvántartás, továbbá az Alkusz státusza a https://apps.mnb.hu/regiszter/ oldalon ellenőrizhető. A PARAGON-ALKUSZ Zrt. kijelenti, hogy nem rendelkezik minősített befolyással biztosítóban, továbbá, hogy biztosító vagy biztosító anyavállalata nem rendelkezik minősített befolyással az Alkuszban.

Alkusz kijelenti, hogy a partner biztosítói kár-, összeg-, egészség biztosítási termékeinek a terjesztésére jogosult. Az aktuális partnerbiztosítók listája a www.paragonalkusz.hu weboldalon tekinthető meg.

A PARAGON-ALKUSZ Zrt. a tevékenysége ellátása során közreműködő igénybevételére jogosult, azzal, hogy az igénybe vett közreműködő teljesítése továbbadásra kerül a költségviselő felé.

A PARAGON-ALKUSZ Zrt. tevékenységével kapcsolatos panasztételi lehetőségekről itt tájékozódhat: http://www.paragonalkusz.hu/files/panaszkezelesi-szabalyzat.pdf. A panasztétel elbírálására jogosult szervek: Pénzügyi Békéltető Testület, Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ, bíróság.

A PARAGON-ALKUSZ Zrt. az ügyfél megbízása alapján közvetített biztosítási szerződésekről egyedi azonosításra alkalmas nyilvántartást köteles vezetni.

Az Alkusz adatkezelésére vonatkozó részletes szabályokat itt találja: http://www.paragonalkusz.hu/files/adatvedelmi-tajekoztato.pdf

kérdéseivel kapcsolatban hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat:
06-1-401-3100

Facebook

FBAMSZ Minősített alkusz - Gyémánt fokozat Mint biztosítási alkusz, az ügyfelek megbízása alapján, a legjobb tudásunk szerint képviseljük ügyfeleink érdekeit a biztosító társaságoknál.

A mögöttünk lévő több mint 20 éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy ügyfeleinknek magas színvonalon, a szakma szabálya szerinti szolgáltatást nyújtsuk. Az ügyfél elégedettség kiemelten fontos cégünk életében, a kialakult bizalmi kapcsolat.

Fő profilunk a gépjármű biztosítás, amit oldalunkon online is megköthet, de partnerhálózatunk és központi ügyfélszolgálatunkon keresztül személyes tanácsadással és biztosításkötéssel is állunk rendelkezésére.

Az oldalon kötött kötelező biztosítási szerződésekre teljes körű árgaranciát nyújtunk.

Az összes szolgáltatásunk díjmentes.