Paragonalkusz.hu

Segíthet-e biztosítás, ha munkanélküli leszek?

Igen, a hitelfedezeti biztosítást kifejezetten arra az esetre találták ki, amikor a felvett hitel törlesztése betegség, vagy munkanélküliség esetén nehézséget jelentene. Fontos tudni ugyanakkor, hogy hiába kötelez minket egy adott hitelintézet a hitelfedezeti biztosítás megkötésére, arra nem kötelezhet, hogy azt nála, vagy az általa ajánlott partnernél kössük meg.

kérdéseivel kapcsolatban hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat:
06-1-401-3100

Facebook

FBAMSZ Minősített alkusz - Gyémánt fokozat Mint biztosítási alkusz, az ügyfelek megbízása alapján, a legjobb tudásunk szerint képviseljük ügyfeleink érdekeit a biztosító társaságoknál.

A mögöttünk lévő több mint 20 éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy ügyfeleinknek magas színvonalon, a szakma szabálya szerinti szolgáltatást nyújtsuk. Az ügyfél elégedettség kiemelten fontos cégünk életében, a kialakult bizalmi kapcsolat.

Fő profilunk a gépjármű biztosítás, amit oldalunkon online is megköthet, de partnerhálózatunk és központi ügyfélszolgálatunkon keresztül személyes tanácsadással és biztosításkötéssel is állunk rendelkezésére.

Az oldalon kötött kötelező biztosítási szerződésekre teljes körű árgaranciát nyújtunk.

Az összes szolgáltatásunk díjmentes.